Luotettavaa ja asiakaslähtöistä hissikonsulttipalvelua Tampereen seudulla

Täyden palvelun konsulttifirma

Suomen Hissi-Insinöörit Oy toimii kahden hissikonsultin vetämänä. Yhteensä meillä on lähes 50 vuoden kokemus hissien huolloista, asentamisesta, modernisoinnista ja hissittömistä taloista. Yrityksemme on toiminut jo vuodesta 2012 saakka, aikaisemmin toiminimellä Länsi-Suomen Hissimeklarit Oy. Voit luottaa asiantuntemukseemme kiinteistösi hissiasioiden hoidossa.

Toimipaikkamme sijaitsee Pirkkalassa ja toimimme Tampereella, Pirkanmaalla, Jyväskylän sekä Porin ja Rauman alueella. Sopimuksen mukaan lähdemme myös muualle Suomeen.

Vastuullisuus

Kuulumme Vastuu.fi luotettava kumppani palveluun, jonka kautta tilaajavastuulain mukaisten velvoitteiden todistukset ovat varmennettavissa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Toiminta-ajatus

Olemme asiakkaillemme puolueeton ja luotettava alan yhteistyökumppani. Tarvittaessa toimimme osana asiakkaan omaa organisaatiota ja pidämme aina asiakkaidemme edun mielessämme.

Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön vahvan hissialan asiantuntemuksen, pitkäaikaisen kokemuksen sekä laajan yhteistyöverkoston. Asiakkaamme saavat aina oikeat tuotteet ja palvelut oikeaan aikaan, paikkaan ja hintaan.

Säilytämme aina riippumattomuutemme ulkoisista vaikutteista, kun suoritamme toimeksiantojamme.