Hissiremontin hinta

Hissiremontin hinnassa voi säästää – Kilpailutus kannattaa

Hissiremontti tulee ajankohtaiseksi ennemmin tai myöhemmin jokaiseen kiinteistöön. Vanhat hissit kuluvat käytössä, ja perushuollon lisäksi niille tulee aika ajoin eteen myös korjauksia, kuten kannatinköysien vaihtoja, koneiston tiivistyksiä jne. Yleensä hissien häiriönpoistot, vikakäynnit ja kuluneiden osien vaihdot tekee hissin huoltoliike tuntiveloitushinnalla automaattisesti. Kun eteen tulee suurempia korjauksia, niiden hintaa kannattaa kysyä muiltakin hissinhuoltoliikkeiltä kuin kohteen vakiohuoltajalta. Hissiremontin kilpailuttaminen pitää hissikorjausten hintatason kurissa, eikä suuria yllätyksiä pääse syntymään.

Arvioita hissiremontin hinnoista

Tarkkoja hissiremonttien hintoja on mahdoton ilman remontin kilpailutusta antaa, mutta olemme alla olevaan luetteloon keränneet toteutuneiden remonttien perusteella joitakin hintoja, joiden pohjalta saa käsityksen erilaisten hissiremonttien hintaluokasta. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

  • Asuintalohissi, kannatinköysien vaihto: 1 800–3 000 €
  • Asuintalohissi, korikaapelien vaihto: 2 500–3 500 €
  • Asuintalohissi, nostokoneiston tiivistys: 1 800–2 500 €
  • Asuintalohissi, nostokoneiston peruskunnostus: 2 500–3 500 €
  • Asuintalohissi, taajuusmuuttajan vaihto: 4 500–9 500 €

Kilpailuta hissiremontti asiantuntijan kanssa

Kun kilpailutatte hissin korjaustyöt yhteistyössä asiantuntijan kanssa, ei yllättäviä lisälaskuja tai budjetin ylityksiä tule. Kun kilpailutatte hissiremontin avullamme, saatte juuri teille oikean ratkaisun parhaaseen hintaan.

Ota yhteyttä!

Lue lisää palveluistamme!